Zen.nl, de grootste boeddhistische organisatie in Nederland in een bericht van vandaag: ‘Het voelt, gezien de omstandigheden en het overheidsbeleid niet langer passend om door te gaan met onze gewone lessen op locatie. Daarom zullen veel zenleraren hun lessen vanaf vandaag proberen online te geven. Alle cursisten krijgen hierover van hun eigen zenleraar/Zen.nl locatie bericht.

We zijn de afgelopen dagen hard aan het werk geweest om de online lessen voor te bereiden en hebben ook de ondersteunende software daarvoor in orde gemaakt. We maken gebruik van Google-meet en dat betekent dat je als cursist niets hoeft te installeren op je PC of laptop. Je krijgt een uitnodiging met een link, die aanklikken en … je zit in de zendo.

Het zal even wennen zijn, maar er is zondag al proefgedraaid en we kregen veel positieve reacties van de deelnemende cursisten. We hopen hiermee de zenspirit in tijden van crisis hoog te houden en mocht jouw docent door griep of andere omstandigheden geen online lessen kunnen verzorgen en je toch graag mee zou willen doen met deze online groepen, mail dan naar een Zen.nl locatie bij jou in de buurt en vraag of je daar digitaal aan mag schuiven in een van de bestaande groepen.’

Bron Zen.nl.

Categorieën: Nieuws, Gezondheid, Onderwijs, Geluk
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

1 reactie op Coronavirus – Zen.nl stopt met lessen op locatie

  1. kees moerbeek schreef:

    Het Coronavirus zet alles op zijn kop. Maar dit is geen excuus om zen.nl een boeddhistische organisatie te noemen.

    Zen.nl is een bedrijf dat een verdienmodel hanteert dat wezensvreemd is aan datgene wat de Verhevene voor ogen had.

    Gaat zen.nl staatssteun aanvragen voor gederfde inkomsten? Zoals de lezers begrijpen is dit bij uitstek een voorbeeld van juist spreken!

    Namo Guanshiyin pusa.