Op 15 januari, Blue Monday, verschijnt het boek ‘Licht’ van expert Karl Ryberg waarin hij o.a. vertelt hoe we de winterblues tegen kunnen gaan.

Het effect dat licht op ons leven heeft is veel groter dan we denken. In dit verhelderende boek legt psycholoog en licht-expert Karl Ryberg uit hoe je maximaal gebruik kunt maken van de positieve en herstellende effecten van licht. Ryberg combineert wetenschappelijke informatie met praktische adviezen. Hij legt uit hoe het onze gezondheid beïnvloedt, wat de beste verlichting is voor je huis en hoe je de effecten van het blauwe licht van schermen kunt minimaliseren. En wist je dat je het beste naakt kunt zonnen, in de ochtend en avond het meest productief bent en dat er zoiets bestaat als oogyoga?

In Licht lees je volgens de uitgever hoe je humeur, gezondheid en nachtrust verbeterd kunnen worden met behulp van het juiste licht.

Karl Ryberg is een psycholoog en architect uit Stockholm. Hij werkt al dertig jaar met praktische lichttherapie. Karl studeerde biologie in Engeland en Rusland en is wereldwijd een erkende spreker op het gebied van licht.

AUTEUR: KARL RYBERG
PAGINA’S: 256
UITVOERING: PAPERBACK MET FLAPPEN
ISBN: 978 90 00 36164 9
PRIJS: € 18,99
ISBN E-BOOK: 978 90 00 36481 7
PRIJS E-BOOK: € 11,99
GENRE: PSYCHOLOGIE ALGEMEEN
IMPRINT:SPECTRUM
Vanaf 15 januari in de boekhandel

 

Categorieën: Boekbespreking, Gezondheid, Geluk
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk