Op zondag zes oktober start leergang zeven van hospice De Liefde in Rotterdam.

Deze is bedoeld voor mensen die als vrijwilliger, mantelzorger of professional met mensen in de laatste levensfase (willen) werken en in hun werk openheid en de ervaring van verbinding centraal willen stellen. Ook mensen die zelf te maken hebben met ziekte, ouderdom of naderende dood, worden uitgenodigd deel te nemen.

In zes zaterdagen en zondagen tussen begin oktober en half december wordt geoefend in het zich richten op de eigen ouderdom, ziekte en dood, en naar de mensen die ons in die levensfase voorgaan. De ervaring van verbinding met elkaar en de stervenden staat daarbij centraal.

Mensen die belangstelling hebben voor deze leergang kunnen zich via het intakeformulier op  www.hospicedeliefde.nl aanmelden.

Ook de data, tijden en andere informatie zijn daar te vinden. De deelname aan de leergang is gratis; wel wordt van de deelnemers vrijblijvend een bijdrage in de kosten gevraagd. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Kijk op de website of bel met coördinator Ernst Kleisterlee, 06 81882890. Mailen kan ook, via hospicedeliefde@gmail.com.

Bron hospice De Liefde.

 

Categorieën: Nieuws, Gezondheid, Boeddhisme
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu