Coronavirus. Keramische schaal met figuren- door de shit op weg. Ontwerp: keramiste Katrien van Baarle, Vlaanderen. Eigenaar Joop Ha Hoek. Onderwerp: hoop.

BIJSLUITER: het lezen van deze columns kan leiden tot groot geestelijk ongemak,  woedeaanvallen, depressies, onbeheerst gedrag, angstaanvallen, maagzuur, zweten, ongeloof, twijfel aan eenieder, straatvrees, lange tenen en het geloof in het eigen gelijk. Bij de lezers. Scheldpartijen en er.en onbedwingbare drang om te reageren zijn waargenomen. Sommigen willen mij corrigeren. Of bedanken. Of prijzen. De drang om in verzet te komen is waargenomen, het abonnement op te zeggen. Sommigen besluiten de krant niet meer te lezen, of te boycotten. Er kwaad over te spreken. Te janken of te vloeken. De straat op te gaan om te demonstreren maar niet weten waartegen. Het boeddhisme de rug toe te keren.  Of aan de drugs te gaan. En zo gaat het maar door.

Categorieën: Beeldende kunst, Joop Hoek, Kunst, Boeddhisme, Geluk, Columns
Tags: , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

1 reactie op Het jaar 2020 – dag 107 -troostschaal

  1. Ruud van Bokhoven schreef:

    Er was hoop, er is geen hoop, hoop doet geven, hoop doet ontvangen, het geeft hoop, er is hoop, er was altijd hoop, houd hoop, ook al denk je dat de hoop is vervlogen.
    Namasté 🙏