Mindful & mindblowing seks van Jessica Graham is het boek over seks waar je volgens de uitgever op hebt zitten wachten. Stijlvol, eerlijk, inhoudelijk en vooral zonder plaatjes, trivialiteiten of platte algemeenheden. Jessica Graham laat in dit boek zien dat spiritualiteit en seks gaan heel goed samen gaan. Sterker nog: seks is volgens haar  de ultieme spirituele oefening.

De uitgever: ‘Het gaat om tijd en échte aandacht voor elkaar. Met dit uitgangspunt geeft Graham je onder andere mindfulness- en meditatieoefeningen die je kunt gebruiken om je open te stellen voor jezelf en voor elkaar. Zo durf je langzamerhand je verlangens en gevoelens steeds meer uit te spreken, en ernaar te handelen. De persoonlijke verhalen in dit boek zijn verhelderend en spiegelend. Jessica Graham gaat in op alle aspecten en vormen van seks: van orgasmes met je ogen open tot trio’s tot seksueel trauma. Vanuit een positieve en non-traditionele kijk op seks behandelt ze (non)monogamie, de voordelen van pornografie, hoe om te gaan met een partner die geen zin in seks heeft en nog veel meer. Alles is bespreekbaar, alles mag.’

Tijdens seks kon Graham alleen ontspannen als ze dronken was, ze fakete orgasmes, had seks met mensen die ze helemaal niet mocht en voelde zich alleen tijdens het vrijen. Kortom: ze was altijd afwezig als ze seks had, vertelt de Amerikaanse actrice en mindfulnessleraar Jessica Graham in haar boek Mindful & mindblowing seks.

Jessica Graham is actrice en eveneens een populaire mindfulness leraar, blogger en seks coach. Ze won diverse prijzen voor haar film- en acteerwerk.

Taal: Nederlands
ISBN: 9789020214987
Pagina’s: 240
Prijs € 22,50
Uitgever Ankh-Hermes

Categorieën: Boekbespreking, Mindfulness
Tags: , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk