‘Deze avond combineert een helend meditatief klankconcert met het zingen van mantra’s. We maken gebruik van klank en mantra, helend en verbindend. We bevrijden lichaam en geest van spanningen. We voelen de energie van het moment. De magie vindt plaats door overgave.’

Fabienne Huygen

Op vrijdag 7 juni 2019 zijn Fabienne Huygen en Garsett Larosse te gast in het boeddhistisch centrum Ehipassiko in Deurne, Vlaanderen.

Door haar intense en prestatiegerichte leven als balletdanseres zocht Fabienne reeds op jonge leeftijd naar een evenwicht door middel van yoga en spiritualiteit. Ze heeft een natuurlijke aantrekking tot het Oosten. Fabienne studeerde traditionele Indiase tempeldans en kwam door haar bezoek aan verschillende ashrams ook in contact met het chanten van mantra’s. Ze ervoer het helende effect van klank en trilling. Fabienne zingt meer dan 20 jaar mantra’s en begeleidt zichzelf op klankschalen. Het voelt als een diepe massage waarin je cellen worden afgestemd op de trilling van een hoger bewustzijn.

Garsett kwam in contact met Bhakti yoga op 14-jarige leeftijd en beoefent sindsdien ook Raja en Jnana yoga. Hij was mede-oprichter van het Hindu Forum Europe en secretaris van Hindu Forum Belgium. Hij is actief op het snijvlak van innerlijke transitie en duurzame ontwikkeling en richtte o.m. het eerste eco-huis op. Daarnaast is hij componist van spirituele liedjes en organisator van het Body & Soul Ervaringsfestival. Op deze mantra avond begeleidt hij Fabienne op gitaar.

Praktisch: Vrijdag 7 juni 2019 van 20.00 tot 21.30 uur, De Sevillastraat 89, Deurne-Zuid, Vlaanderen.

Categorieën: Achtergronden, Boeddhisme
Tags: ,

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu