5 reacties op Parijs, vrijdag 13 november 2015

 1. Borisboyo schreef:

  Wat een verschrikking, ik begrijp er niets meer van…waarom, waarom, waarom….in en in triest, ik heb er geen woorden voor :-(

 2. zeshin schreef:

  Religie is niet tweeslachtig, politiek is niet tweeslachtig, geen enkele ideologie of overtuiging is tweeslachtig een mes of een geweer is niet tweeslachtig de mens is tweeslachtig

 3. WAM van Loenen schreef:

  …nooit komen uitingen van haat in deze wereld tot rust door haat, maar door niet te haten komen ze tot rust, dat is een eeuwige wet: Oké, we gaan IS liefhebben, wanneer stoppen de aanslagen dan? Burgemeester Aboutaleb beweert dat nu het punt bereikt is dat IS via militair ingrijpen weggevaagd dient te worden. O.a. vanwege de aantrekkingskracht welke het bestaan op jongeren heeft. Of heeft hij ongelijk en gaat het ons lukken met liefde?

 4. Cornelis Slot zegt: schreef:

  …door niet te haten… We kunnen leren liefde in onszelf te voelen als een deel van het totale geheel met de uitspraak: “Ik hou van Parijs en zegen het” “Ik hou van IS en zegen het” enz, enz. Iedere keer weer opnieuw wetend dat wij, jij, ik de wereld maken en breken zoals het er in ons hart eruit ziet.

 5. Barbara Steadfast Dharma schreef:

  Wanneer een rivier overstroomd is geweest, ruim je de rommel op en daarna leg je een dijk om te voorkomen dat zo’n zelfde overstroming opnieuw kan gebeuren. Je hoeft iets anders of een ander niet te haten om je er toch tegen te willen verweren. Die rivier neem je verder niets kwalijk, maar je verdedigt jezelf wel.