ICT-Europe begint een nieuw initiatief: Tibet Talks Europe: online conversaties over Tibet met denkers, politici, academici en activisten. International Campaign for Tibet nodigt van harte uit om aan Tibet Talks deel te nemen.

Op 16 juni trapt de organisatie af met een interactieve paneldiscussie: ‘China’s place in the post COVID19 world and its consequences for Tibet.’

In dit panel gaan speciale gastsprekers: Professor Dibyesh Anand van Westminster University, Tenzin Dalha van de Tibetan Policy Institute en Martin Bursik, voormalig vicepremier van Tsjechië, met elkaar in gesprek over deze vraag. Het panel wordt gemodereerd door Christa Meindersma, Directeur Advocacy van ICT Europe.

Eerste aflevering: live panel over China’s positie in de postcovid19 wereld en de gevolgen daarvan voor Tibet.

De Corona-crisis is nog niet voorbij in China, noch in Tibet. Maar er zijn al tekenen van verschuivingen in het binnenlandse en buitenlandse beleid van China die gevolgen zullen hebben voor een nieuw normaal leven in Tibet.

Dit panel zal de contouren van een post-Corona Tibet onderzoeken en de implicaties daarvan voor een zinvol engagement van de Europese landen met China over Tibet.

Date: Dinsdag 16 juni 2020.

Tijdstip:

13:30 – 14:30 (CET; Amsterdam, Nederland)
12:30 – 13:30 (BST; London, UK)
19:00 – 20:00 (IST; Dharamsala, India)

Voor inschrijven en meer informatie 

 

Categorieën: Nieuws, Mensenrechten, Politiek, Gezondheid, Geluk
Tags: , , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk