In Spiritueel Bungeejumpen onderzoekt journalist Eugène van Haaren op een nuchtere, humoristische en inspirerende manier de kleurrijke wereld van de spiritualiteit in Nederland. Want terwijl kerken kampen met een forse leegloop, bieden sjamanen, zenmeesters, paragnosten en andere spirituele leiders hoop aan miljoenen zoekenden naar zielerust en de zin van het leven.

Zou er mischien echt meer zijn tussen hemel en aarde? Is er leven na de dood? Bestaat er een ‘hogere macht’ die de weg kan wijzen in ons drukke westerse leven? Eugène van Haaren behoort niet tot de categorie ‘zweefkezen’. Toch wint zijn journalistieke nieuwsgierigheid het van zijn nuchtere verstand. Op zoek naar spiritualiteit duikt hij 13 keer de diepte in en ontdekt de wereld van de yogi, mantrazangers, tropische toverdrankjes, helderzienden en oeddhistische monniken.

Eugène van Haaren is journalist en schrijftrainer. Hij schreef eerder boeken over heel andere onderwerpen, zoals PR en zakelijk schrijven. Zijn helderziende vriend Maik Tselepis, waar hij het boek Spiritueel Bungeejumpen samen mee schreef, werkt in de ouderenzorg. Het boek wordt gelanceerd op 26 januari 2019, tijdens de Maand van de Spiritualiteit.

Auteur Eugene van Haaren
ISBN 9789492883568
Druk 1
Taal Nederlands
Datum januari 2019
Pagina’s 255
Uitgever Paris Books

 

Categorieën: Nieuws, Boekbespreking
Tags: , , ,

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu