Na de aankondiging dit voorjaar in het Boeddhistisch Dagblad van de verschijning van het door Arjan Mulder samengestelde gratis filosofische ebook ‘Koeien denken niet’  ziet nu zijn nieuwste ebook ‘Bomen zijn niet bang’ het licht. Opnieuw een gratis zen-gerelateerd filosofisch boekje.

Het is te laden via deze link.

Bomen zijn niet bang  is een boekje over het vinden van evenwicht. Mensen vinden de balans maar moeizaam. Vaak helemaal niet. Maar voor bomen is het simpel. Balans zit in een boom. Het geheim? Bomen zijn niet bang. Bomen, vrij of in een bos, zijn de evenwichtigste schepsels. Iets anders is nooit aangetoond. Evenwicht krijg je niet door een lesje yoga, balans krijg je in het bos.

Dus wil je evenwicht in je leven? Ga bij de boom te rade. Bomen zijn altijd in balans. Nooit onzeker. Een fijn boekje om wat langer over door te denken. Wil jij evenwichtig leven? Overwin jij je angst?

Arjan Mulder (1958) reist, schrijft en filosofeert. Na zijn loopbaan als universitair onderzoeker wordt hij reisjournalist en ontdekt het boeddhisme. Mulder is ook de auteur van de filosofische reisboeken ‘Als Boeddha Darwin kende’ en ‘De dag dat Boeddha lachte’, waaraan deze krant aandacht besteedde. Waarbij het eerstgenoemde inmiddels op sommige locaties wordt gebruikt door Zen.nl in de gevorderden cursus.

© september 2020 Arjan Mulder. Alle rechten voorbehouden. Illustraties: pixabay.com, Wiki Common. www.arjanmulder.com

 

 

Categorieën: Natuur, Boekbespreking, Gezondheid, Geluk, Zen
Tags: , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk