In liefdevolle herinnering:

Otto, Wouter, Holland, Anna, Jantje, Minetje, Dikkie, Okkie, Gijsje, Katrientje, Karel, Punkie.  En blubbertje. Stanley ook.

Ze rusten op het kerkhof van de herinnering.

Moedig voorwaarts!

BIJSLUITER: het lezen van deze columns kan leiden tot groot geestelijk ongemak,  woedeaanvallen, depressies, onbeheerst gedrag, angstaanvallen, maagzuur, zweten, ongeloof, twijfel aan eenieder, straatvrees, lange tenen en het geloof in het eigen gelijk. Bij de lezers. Scheldpartijen en een onbedwingbare drang om te reageren zijn waargenomen. Sommigen willen mij corrigeren. Of bedanken. Of prijzen. De drang om in verzet te komen is waargenomen, het abonnement op te zeggen. Sommigen besluiten de krant niet meer te lezen, of te boycotten. Er kwaad over te spreken. Te janken of te vloeken. De straat op te gaan om te demonstreren maar niet weten waartegen. Het boeddhisme de rug toe te keren.  Of aan de drugs te gaan. En zo gaat het maar door.

Categorieën: Joop Hoek, Geluk, Columns
Tags: ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

2 reacties op Het jaar 2020 -dag 184-memory 3

  1. Wulf schreef:

    Ze rusten in vrede. Steeds vaker zijn het mensen in de buurt mijn eigen leeftijd of zelfs jonger. Meer en meer denken aan eigen vergankelijkheid.

  2. Gerry Verbeek schreef:

    Vlekkie, Barney, Bento, Pascalleke, Okkie, Kukkie, Poekie en BOB. R.I.P