Kees Kort in Fort Asperen

Kees Kort in Fort Asperen

Op 10 mei, afgelopen zaterdag, gaf de internationaal bekende shakuhachispeler Kees Kort gedurende de opening van de expositie Boeddha in de Linie in Kunstfort Asperen, een fantastisch en door bezoekers zeer gewaardeerd concert op de Japanse bamboefluit. De akoestiek van het eeuwenoude fort in Acquoi ondersteunde de muziek op fabelachtige wijze. De soms ijle tonen, klinkend als het zingen van een nachtegaal, bewogen zich op organische wijze voort in de cirkelvormige gangen van het fort en vulden de zalen waarin de kunstenaars exposeren.

Het Boeddhistisch Dagblad verloot de drie cd’s Sekimori ishi modern Shakuhachi music en Bamboo sprouts 4 V en Honkyoku van Kees Kort in één pakket aan één lezer van het BD die het antwoord op de volgende vragen goed heeft:

Wat zijn de namen van de vier kunstenaars die aan Boeddha in de Linie deelnamen en van wie het werk in Kunstfort Asperen tot 1 juni wordt geëxposeerd?

En op welke locatie vervaardigden zij in maart en april 2014 dit werk?

De termijn waarbinnen antwoorden kunnen worden ingezonden  sluit op 21 mei 2014. Over de uitslag legt de BD-redactie geen verantwoording af. De winnaar krijgt de cd’s per post thuisbezorgd.

Meer over Kees Kort en het Shakuhachi genootschap op shakuhachi.nl

De inzendtermijn is voorbij.

Inzenden

Gebruik onderstaand formulier om uw antwoord op te sturen. Of mail aan redactie@boeddhistischdagblad.nl

Categorieën: Nieuws
Tags: ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk