Incest wordt in het algemeen beschouwd als een van de ergste taboes, maar sommige boeddhistische monniken in Thailand negeren dat taboe door een zesjarige tweeling in de echt te verbinden omdat ze geloven dat de twee vroegere geliefden waren.

Een zesjarige jongen met de bijnaam Guitar en zijn tweelingzusje met de bijnaam Kiwi zijn onlangs getrouwd in Bangkok, Thailand. De twee zijn geboren in 2012 en lokale boeddhistische monniken geloofden dat de tweeling in een vorig leven negatief karma had verzameld omdat ze toen geliefden waren en samen -als tweeling- zijn herboren waar die opgedane schuld in die relatie niet is vereffend. Vanaf het moment dat ze werden geboren waren ze volgens monniken en de ouders voorbestemd voor elkaar. Als ze niet zo snel mogelijk zouden trouwen zou dat beide kinderen in de toekomst ongeluk bezorgen, zo waarschuwden boeddhistische priesters. De ceremonie trok veel bekijks in het boeddhistische Thailand waar het geloof in dergelijke verschijnselen een grote rol speelt in het leven van de Thai.

Het huwelijk is juridisch gezien niet bindend en de tweeling zal nog zijn eigen respectieve partners kunnen zoeken en verkiezen wanneer zij ouder is. Blijkbaar hebben de ouders dit huwelijk toegestaan in het geloof om pech in het leven van hun kinderen te voorkomen en om het slechte karma van de tweeling op te lossen als vroegere geliefden, volgens de waarschuwingen van de boeddhistische monniken.

Bron BNN.

Categorieën: Nieuws
Tags: , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk