In de maanden juni, juli, augustus en september 2018 is er iedere vrijdag tussen de middag een uur stiltemeditatie middenin de stad Rotterdam. Bij deze bijeenkomsten zijn er minimaal twee begeleiders van steeds andere Boeddhahuisgroepen aanwezig om vooraf een korte instructie te geven en na afloop eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Het is de tweede editie van een uurtje stilte.

Mediteren kan op verschillende manieren en het doel is voor iedereen anders. Het Boeddhahuis is een samenwerkingsverband van tien boeddhistische groepen in Rotterdam: wat ze bindt is een groot hart voor elkaar en voor de stad.

De openlucht meditatie vindt vanaf 1 juni tot en met 28 september 2018 van 12.00 tot 13.00 uur plaats bij het stadspodium op het Grote Kerkplein in Rotterdam (bij de Laurenskerk) www.stadspodium-rotterdam.nl De deelname is gratis.

 

In Rotterdam zijn tal van boeddhistische groepen actief die meditatie bieden. Ook maken steeds meer mensen kennis met mindfulness. Een logische stap naar verdere verdieping kan meditatie zijn. Op deze website vind je informatie over de activiteiten van verschillende boeddhistische meditatiegroepen.

 

Categorieën: Nieuws, Boeddhisme
Tags: , , , , , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk