Hier spreekt Chef, de baas van het Boeddhistisch Dagblad. Ik ben in leven en verkeer in goede gezondheid. Zoals trouwe lezers van het BD weten heb ik de Kloosterbunker in Bunkerstad verlaten en ben ik in de zomer van 2016 in een ondergronds verblijf op de Veluwe ondergedoken om uit handen te blijven van de politiemacht van Dik Brodder, die de macht uitoefent in Nederland en zijn dictatuur baseert op de gegevens die hij van het satanische Facebook (Fakebook) haalt. Zie wat voor ellende er is ontstaan in Duitsland waar een vluchteling een selfie maakte met Angela Merkel en die foto op Facebook nu wordt getoond als was de vluchteling een terrorist, met een bivakmuts over het hoofd. De man begint een proces tegen Facebook.

Ik leef door omstandigheden erg geïsoleerd, leden van de Veluwse artikel 31-groepering brengen mij voedsel en sinds een dag beschik ik over een laptop. Daardoor ben ik op de hoogte van het gewijzigde karakter van mijn columns die sinds 1 januari 2017 worden geplaatst onder de titel ‘Het jaar 2017, dag…….’ Ik herken me daar totaal niet in, in die inhoud. Wat is er aan de hand? Waarom die wijziging? Chef is niet dood maar wel doodverklaard.

Met mijn beperkte mogelijkheden- ik kan alleen ‘s nachts de ondergrondse schuilplaats verlaten, ga ik in de krochten van het Boeddhistisch Dagblad op onderzoek uit en op zoek naar het waarom van deze machtsgreep. Jullie horen nog van mij. Power to the people, macht aan het volk. Ook op de Veluwe.

Uw Chef.

Joop Ha Hoek

 

Categorieën: Mensenrechten, Geluk, Columns
Tags: , , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

1 reactie op Gooood-evening! boeddhisten in de Lage Landen

  1. Frans-Jozef schreef:

    Gelukkig, je bent er nog chef! Hoop dat je kans ziet om je positie weer in te nemen. Misschien kun je samenwerken met die schrijver van de dagelijkse jaar 2017 stukjes? Die zijn toch ook best oké. Sterkte ermee!