‘De geest kan naar alle kanten afdwalen,
Maar op dit prachtige pad loop ik in vrede.
Bij elke stap waait een zachte bries,
Bij elke stap bloeit een bloem’

Ook dit jaar wil de Haagse Sangha samen met anderen een loopmeditatie houden voor de vrede. Dat gebeurt op zaterdag 2 november. Het startpunt is om 14.15 uur vanaf het Spuiplein in Den Haag. Verzamelen 0m 13.45 uur op het Spuiplein.

De deelnemers lopen dan met elkaar in aandacht naar het einddoel:  de vredesvlam bij het Vredespaleis, dit zal zo rond 16.00 uur zijn.

De route zal zijn:

Spuiplein (verzamelpunt), Spui, Hofweg, Buitenhof, Lange Vijverberg, Tournooiveld, Lange Voorhout, Tuinstraat, Kazernestraat, Lissabon, Nieuwe Schoolstraat, Mauritskade, Nassaulaan, Sophialaan, Zeestraat, Scheveningseweg, Carnegieplein (Vredespaleis).

De organisatoren zouden het geweldig vinden om met een grote groep mensen deze loopmeditatie voor de vrede te lopen. Dus neem je partner, kinderen, ouders, familieleden, vrienden en collega’s mee.

Vanwege voorschriften van de politie i.v.m begeleiding, is het voor de organisatoren erg belangrijk te weten hoeveel mensen er meelopen.

Dus heb je interesse, stuur dan een mail naar sandra@debalanscoachvoorvrouwen.nl en geef aan met hoeveel mensen je wilt deelnemen aan deze loopmeditatie.

 

 

Categorieën: Nieuws, Opmerkelijk
Tags: , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

1 reactie op Den Haag: loopmeditatie voor de vrede

  1. Kees Moerbeek schreef:

    Gelukkig gaat het hier niet om ‘marathon monks’, Tendai monniken, die zich ongans rennen rond Mount Hiei. Rondjes om deze berg rennen (kaihōgyō) is voor hun een manier om verlichting te bereiken. Omdat dit veel van iemand vergt, gaat er een stevige selectie en dito training aan vooraf en dan nog overlijden er monniken. http://www.youtube.com/watch?v=S06oMxdt40A