Spiritueel intelligente mensen hebben voeling
Met een wijsheid die het ego overstijgt

Ze kijken vanuit een hoger perspectief
En zijn in staat om hun leven in een ruimere context te plaatsen

Ze zien het ‘grotere plaatje’
Van het tijdloze

Spirituele intelligentie en de 21 bijbehorende vaardigheden:
Moedig.
Wijs.
Authentiek.
Mededogend.
Vredig.

Of we nu gelovige gelovigen, atheïsten of iets daartussen zijn, het blijkt dat we vrij gemakkelijk kunnen overeenkomen wat het betekent om een spiritueel ontwikkeld mens te zijn. De moeilijkere vraag is, hoe komen we daar? En hoe kunnen we onze vooruitgang meten?

In SQ21 vertaalt Cindy Wigglesworth spiritualiteit in Spirituele Intelligentie: een set vaardigheden zoals EQ (emotionele intelligentie) die kunnen worden ontwikkeld en gemeten. Deze voordracht geeft een introductie tot deze 21 vaardigheden en hoe die tot een leven van wijsheid, mededogen en authentiek leiderschap kunnen leiden. Persoonlijke ervaringen geven extra kleur aan deze voordracht.

Op vrijdag 11 januari 2019 is Danny Sandra te gast in het boeddhistisch centrum Ehipassiko in Deurne, Vlaanderen.

Danny Sandra is een transformatie consultant en coach die individuele en bedrijfstransformatieprocessen begeleidt vanuit een integraal perspectief: fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel. Hij beschikt over meer dan 20 jaar managementervaring met zowel beginnende als grotere ondernemingen. Danny behaalde een ingenieursdiploma, een MBA en een diploma Cranio Sacraal Therapie. In het kader van zijn doctoraat bestudeert hij het fenomeen van bedrijfssynchronisatie en leiderschap aan de faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie, UAntwerpen. Hij publiceert regelmatig in wetenschappelijke tijdschriften omtrent spirituele innovatie, spiritueel leiderschap en bewustzijnsverruiming.

Praktisch: Vrijdag 11 januari 2019 van 20.00 tot 21.30 uur, De Sevillastraat 89, Deurne-Zuid, Vlaanderen.

Categorieën: Nieuws, Boeddhisme, Theravada
Tags: , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk