De politie van York is op zoek naar deze man. Foto Politie York.

De politie van York, Canada, is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt in november tot vier keer toe geld uit een donatiebox van de Markham boeddhistische tempel in York te hebben gestolen. Op de site van de politie is een foto van de vermoedelijke dader geplaatst en vraagt de politie de hulp van het publiek om de man op te sporen.

Ogenschijnlijk gaat het leven in de boeddhistische tempel zijn gewone gangetje, ware het niet dat op de deuren van de tempel ‘Wantedposters’ zijn geplakt met een foto van de man die verdacht wordt van het stelen van geld uit donatieboxen in de tempel. Een medewerkster van de tempel zegt dat een man ook een deur naar de kelder van de tempel forceerde om zo ook andere zaken te kunnen stelen.

De Boeddhistische Vereniging van Canada gebruikt deze tempel en andere platforms om het principe ‘Leven met Wijsheid’ te promoten. En dat is duidelijk niet de boodschap die de man die nu door de politie van York wordt gezocht, begrijpt. De tempel werd opgericht in 1973. Het zou de eerste keer in het bestaan van de tempel zijn dat een dief toeslaat.

Bron BNN.

Categorieën: Nieuws, Misbruik, Opmerkelijk, Boeddhisme, Geluk
Tags: , , , , ,

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu