In Nederland alleen krijgt bijna 20 procent van de volwassenen tussen de achttien en vierenzestig jaar, ooit in het leven te maken met een depressie. Gelukkig is er tegenwoordig veel aandacht voor.

Als iemand een depressie ontwikkelt, is dit proces voor mensen in de naaste omgeving moeilijk te begrijpen. Familie en vrienden zijn voor iemand met een depressie echter heel belangrijk; vaak kunnen ze zelfs meer doen dan professionele hulpverleners.

Gerenommeerde deskundige Huub Buijssen legt in deze everseller met nieuwe vormgeving uit hoe iemand met een depressie zich voelt en hoe je als omgeving kan helpen nare periodes draaglijker te maken zonder jezelf helemaal weg te cijferen. Samen sta je niet alleen.

Huub Buijssen (1963) is psychogerontoloog, gezondheiszorgpsycholoog. Hij heeft meer dan veertig boeken geschreven waaronder De magische wereld van Alzheimer, De heldere eenvoud van dementie en Ik zie het weer zitten. Zijn boeken zijn vertaald in het Duits, Deens, Zweeds, Pools en Tsjechisch.

AUTEUR: HUUB BUIJSSEN
AANTAL PAGINA’S: 168
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 978 90 00 36064 2
PRIJS: € 17,50
ISBN E-BOOK: 978 90 00 36085 7
PRIJS E-BOOK: € 10,99
IMPRINT: SPECTRUM

Categorieën: Nieuws, Boekbespreking
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk