Dagelijks horen we van vrienden, familie, collega’s en geliefden waar ze tegenaan lopen of mee worstelen. Met als resultaat dat we ons enorm verantwoordelijk gaan voelen en we onze dierbaren zo snel mogelijk willen helpen. Maar… dit gaat vaak ten koste van jezelf.

Gary en Joy Lundberg zijn ervan overtuigd dat het beter is deze last niet op je schouders te nemen. In de klassieker Problemen laten bij wie ze horen, die vanaf 12 november als herziene editie in de winkel ligt, laten ze zien hoe je in moeilijke situaties helderheid en luchtigheid kunt brengen. Door de vaste patronen van zogenaamde ‘klaaggesprekken’ te doorgronden, leer je al snel hoe je anderen kunt helpen door begrijpend te luisteren. En door hen de ruimte te geven zélf hun problemen op te lossen, zal je eigen leven vrolijker, lichter en plezieriger worden.

Gary Lundberg heeft een praktijk in relatie- en familietherapie. Zijn lezingen en boek zijn doorspekt van wijsheid, ervaring en humor.

Joy Saunders Lundberg is (tekst)schrijver, spreker en dichter. Ze schreef diverse tijdschriftartikelen en gedichten, songteksten en scripts voor radio- en tv-programma’s.

AUTEURS: GARY & JOY SAUNDERS LUNDBERG
PAGINA’S: 280
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 978 90 00 36503 6
PRIJS: € 20,75
ISBN E-BOOK: 978 90 00 32372 2
PRIJS E-BOOK: € 11,99
GENRE: PSYCHOLOGIE ALGEMEEN
IMPRINT: SPECTRUM

 

Categorieën: Boekbespreking
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk