Theravadaboeddhist Joop Romeijn is een criticaster. Over veel dingen in het boeddhisme, maar met name over de ontwikkelingen binnen de Boeddhistische Unie Nederland (BUN), heeft hij wel een mening. En dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen.Joop Hoek juli 2012

Joop Hoek, journalist bij het Boeddhistisch Dagblad, trok de stoute schoenen aan en reisde af naar Amersfoort voor een diepgaand gesprek met de andere Joop, zo hoopte hij. Dat vond ook plaats, maar het was in de eerste plaats een plezierige ontmoeting met een aardig mens, een bevlogen boeddhist. Lees het verslag, uiteraard met veel kritiek, morgen in het Boeddhistisch Dagblad. Joop ontmoet Joop.

Categorieën: Nieuws, Interviews, Boeddhisme
Tags: , , , , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

2 reacties op Joop ontmoet Joop

  1. Orandajin schreef:

    Beter geen nieuws dan aankondiging van nieuws!

    • Joop Hoek, redactie BD schreef:

      Hi Orandajin, was het je nog niet opgevallen dat wij af en toe een beetje vreemde krant zijn en dat ook zullen blijven. Daarom durfden wij het vanmorgen aan om het boeiende interview met Joop Romeijn aan te kondigen. Hou morgen je digitale deurmat in de gaten. Leuk dat je reageerde. Morgen wordt het bewolkt, zonnig en vallen er buien. Ook een vooraankondiging. Maar pin ons er niet op vast.