We hebben een nieuwe layout! Het Boeddhistisch Dagblad is vanaf vandaag makkelijker te lezen op mobiele apparaten zoals tablets en telefoons. Ik wil onze testers heel hartelijk danken. Deze mensen dachten kritisch mee of hebben geholpen met testen:
Anne-Riet, Cees, Françoise, Jeroen, Joop, Julia, Maaike, Maurice, Michel, Monique, Rianne, Sjoerd, Sven.
Dank je!

We hebben de layout zo gemaakt dat de site zich aanpast aan schermbreedtes. Tegelijkertijd wilden we de oude layout niet onmiddellijk overhoop gooien. Op brede schermen is het verschil het kleinst.
Andere dingen die we hebben aangepast? We hebben de stofkam gehaald door het grote aantal categorieën en tags. Hier hebben we spelfouten en duplicaten verwijderd. We hebben alle landen uit de categorieën gehaald en hier een nieuwe taxonomie van gemaakt.

We hebben niet elk artikel opnieuw vormgegeven. Daarvoor hebben we de mankracht en tijd niet. Dus er zullen nog artikelen zijn die er niet netjes uitzien. Geef ons een gil, alsjeblieft.

Hierna

Er is nog voldoende ruimte voor verbetering op de site. Als eerste pakken we straks de agenda aan. Dit onderdeel wordt veel gebruikt merken we, maar het werkt nog niet echt lekker. We gaan op zoek naar een nieuwe manier van presenteren en invoeren van de agenda. En naar tijd om alles uit onze openbare Google calendar te verhuizen
(vraagje: gebruikt iemand eigenlijk die gegevens op onze Google calendar?)

Straks kun je ook artikelen terugvinden gegroepeerd op land. Op den duur willen we ook meer en betere foto’s kunnen gebruiken bij de artikelen.

Suggesties & opmerkingen

Als je nog gekke dingen ziet die niet goed werken op de site mail me dan: paul@wbvb.nl. Of laat hieronder een reactie achter. Het helpt enorm als je screenshots maakt en kunt vertellen op welk apparaat je werkt.

Categorieën: Nieuws
Tags: ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

3 reacties op Nieuwe layout

 1. teska seligmann schreef:

  Lekker! Hoef ik mijn foon niet meer te draaien om een artikel te kunnen lezen. Voelt gebruiksvriendelijk. Dank.

 2. Sjoerd schreef:

  Beste Paul,
  Het ziet er weer prima en goed leesbaar uit. Dank voor je inspanning.
  Hartelijke groet, Sjoerd

 3. Marcel Rouweler schreef:

  Voor mij als gewoon Desktop-computergebruiker ziet de site er altijd al prima uit, maar hulde aan de ontwerpers, die toch constant bezig zijn met de opvatting: “wat kan er nog beter”.
  En sterkte natuurlijk, want in die laatste 2% zit meer werk dan in de eerste 98%