Tharpa Publications, de uitgeverij van de Nieuwe Kadampa Traditie (NKT), stelt op verzoek van de auteur Geshe Kelsang Gyatso zijn nieuwste E-book ‘Modern Boeddhisme’ gratis beschikbaar.

De auteur zegt dat door de instructies in het boek, mensen hun dagelijkse problemen op kunnen lossen. Omdat ‘deze voordelen de hele wereld kunnen doordringen,’ wenst de auteur zijn boek gratis aan ieder die het wil lezen beschikbaar te stellen.

Volgens de uitgever is het boek volmaakt geschikt om diegenen te inspireren die oplossingen zoeken in het boeddhisme voor de problemen van het dagelijks leven. Het bestaat uit drie delen. Deel een beschrijft hoe de lezer boeddhistische begrippen als mededogen en wijsheid in het dagelijks leven kan beoefenen.

In deel twee verklaart de auteur hoe de lezers Boeddha’s tantrische leringen, het snelle pad naar verlichting, kunnen beoefenen. En in deel drie wordt ingegaan op gebeden voor dagelijkse beoefening.

 

Categorieën: Boeddhisme, Nieuws
Tags: , , ,

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

3 reacties op Gratis e-book van Geshe Kelsang Gyatso

 1. manjushri schreef:

  In de Nieuwe Kadampa Traditie van Kelsang Gyatso staat o.a. centraal de aanbidding van Dorje Shugden. Zijne Heiligheid de 14e Dalai Lama heeft zijn zorgen uitgesproken over het aanbidden van Dorje Shugden. Zijn advies is dan ook om dit niet te doen. Meer hierover is te lezen op: http://www.dalailama.com/messages/dolgyal-shugden/his-holiness-advice

 2. Vajra schreef:

  Om meer te weten te komen over de zienswijze van Geshe Kelsang en de NKT, zie :

  http://www.newkadampatruth.org/nl-nederlands/

  vr gr

  Vajra

  http://www.kadampa.org

Menu