Zingen opent ons hart en brengt vreugde. We zingen mantra’s in het Sanskriet en Tibetaans. Dit heeft invloed op ons lichaam en onze geest en brengt ons in diepe meditatie. Op deze avond breng ik mijn devotie en liefde voor India door het zingen van mantra’s. Dit creëert een gevoel van samenhorigheid en universele liefde in ons.

Jaya (Julie Fogel)

Op vrijdag 6 juli is Julie Fogel te gast in het boeddhistisch centrum Ehipassiko in Deurne, Vlaanderen. Ze brengt Dhrupad (klassieke devotionele Indiase zang) en zingt mantra’s met het publiek. Jaya’s pad van devotionele zang startte tijdens haar eerste ontmoeting met India in de Babaji ashram. Ze voelde meteen dat devotionele zang de weg is die ze te volgen had.

Jaren van verdieping volgden. Ze studeert sinds 2012 klassieke Hindoestaanse zang met toewijding in India. Sinds 2016 studeert ze bij haar leraars, de Gundecha brothers Dhrupad (klassieke Indiase zang). Ze verblijft de laatste jaren meestal in India en Nepal voor haar studies. Nu wil ze haar grote passie delen met anderen. Ze geeft workshops Indiase zang, indivuduele lessen, mantra avonden en concerten.

Praktisch: Vrijdag 6 juli 2018 van 20.00 tot 21.30 uur, De Sevillastraat 89, Deurne-Zuid, Vlaanderen.

Categorieën: Boeddhisme, Theravada
Tags: , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk