Het Boeddhistisch Dagblad kan alleen in de lucht blijven door de gulle gaven van donateurs waarmee de technische kant van de krant wordt gefinancierd. Zoals mailswitch, het huren van webruimte  en het onderhoud en verversen van de techniek. Dat gebeurt vaak aan de ‘achterkant’ van de krant en is niet altijd direct zichtbaar voor de lezers.

Het onderhoud en vernieuwing vindt voortdurend plaats. Zo is helemaal rechts op de homepage van het BD de leestafel in het Boeddhistisch pakhuis van verlangen toegevoegd. Waar sommige artikelen langer te lezen zijn en niet onderhevig zijn aan de waan van de dag. Overigens zijn via de zoekmachine van de krant alle gepubliceerde teksten en afbeeldingen op te zoeken.

Onder het label columns zijn namen van columnisten vermeld, voor het gemak zijn daar ook de namen van schrijvers van teisho’s te zien. De lijst is niet compleet en zal voortdurend worden bijgewerkt. Onder het label series worden series vermeld die in het BD zijn verschenen of nog zullen verschijnen. Onder het label nieuws worden in de toekomst de namen vermeld van alle auteurs die voor het Boeddhistisch Dagblad schrijven of hebben geschreven. Dat zijn er inmiddels meer dan 120. De naam van het label wordt terzijnertijd veranderd in auteurs.

Al deze technische bezigheden en veranderingen worden mogelijk gemaakt door de gulle gaven van donateurs. De uitgever en webmeester van het BD maken duizend buigingen voor hen en wensen ze een lang en gelukkig leven toe.

De inhoud van de krant wordt via het dana principe -belangeloze goedgeefsheid-  samengesteld door redactie en medewerkers. Dat zal zo blijven. Het BD kent geen advertenties en wil volledig onafhankelijk zijn en blijven.

De uitgever,
Joop Ha Hoek.

Categorieën: Teisho, Boeddhisme, Geluk, Media, Maatschappij
Tags: , , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk