In het Tibetaans Instituut Schoten (bij Antwerpen) wordt door de Vlaamse Initiatiefgroep op zondag 2 oktober 2016 de Dag voor de Vlaamse sanghabouwers georganiseerd. Met de bedoeling om de verbinding tussen de Vlaamse sangha’s te versterken.

In de voormiddag wordt rond het thema Inspiratie en voeding voor de sangha gewerkt. In de namiddag staat op het programma boventonen zingen als meditatie, begeleid door Katelijn Vanhoutte. Er wordt geëindigd met een klankschaalmeditatie, iedere deelnemer wordt gevraagd om zijn eigen klankschaal mee te brengen. Het dagverloop is in de traditie van de Vietnamese leraar Thich Nhat Hanh.

De bijeenkomst is bestemd voor de Vlaamse sanghabouwers en de Nederlandse sangha’s aan de Belgische grens. Het is ook de bedoeling dat de sangha kernleden en de mensen die nauw betrokken zijn bij hun sangha, alsook de mensen die van plan zijn om een Sangha op te starten kunnen deelnemen. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 35.

Datum: zondag 2 oktober van 9.45 – 16.15 uur. Je bent welkom vanaf 9.15 uur. Locatie: Tibetaans Instituut, Kruispadstraat 33, 2900 Schoten, België.

 

 

Categorieën: Nieuws, Theravada
Tags: , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk