Vanaf vrijdag 25 mei 2018 is in heel Europa de nieuwe wetgeving van toepassing over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Dit betreft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dagelijks sturen wij op verzoek van lezers in een zogenoemde mail switch de ochtend-en avondeditie van het Boeddhistisch Dagblad naar lezers. Daartoe bewaart de uitgever van het Boeddhistisch Dagblad persoonsgegevens (naam en e-mailadres) van deze groep lezers.

Wil je dat je gegevens uit ons bestand verwijderd worden en geen edities meer ontvangen? Dan kun je voor 25 mei a.s. een e-mail sturen naar redactieboeddhistischdagblad@upcmail.nl Ook na die datum kun je op elk moment vragen om je gegevens te laten verwijderen door een bericht te sturen naar het voorgaande e-mailadres. Als wij niets horen, dan gaan wij ervan uit dat je ook in de toekomst onze krant wenst te ontvangen.

Uiteraard delen we je gegevens nooit met derden, je mailadres wordt alleen voor het verzenden van het Boeddhistisch Dagblad gebruikt.

Rotterdam, 22 mei 2018.

De uitgever.

Categorieën: Nieuws
Tags: , , , , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk