Wij van het BD zijn voortdurend bezig om de kwaliteit van onze krant te verbeteren. Daarom controleren we alle oude tekst en beeldmateriaal. Er wordt niets verwijderd maar onjuiste opmaak en niet-rechtenvrij beeldmateriaal gaan het ronde archief in..

In verband daarmee zijn met ingang van oktober 2017 tijdelijk alle oude jaargangen uit de lucht gehaald en zijn alleen redactionele bijdragen van jaargang zes (2017) en die van jaargang zeven (2018) zichtbaar. En een flink deel van 2012, het eerste verschijningsjaar van de krant.

Inmiddels is ook een deel van jaargang 2016 weer te zien. En zijn de laatste dagen honderden teksten van onder andere Ramo de Boer en anderen weer gepubliceerd. Ook is het interview met dj Charly Lownoise weer te lezen in het BD en zijn artikelen over Janwillem van de Wetering weer zichtbaar. Te veel om op te noemen eigenlijk.

En zo ploeteren we voort in de grazige weiden van het Boeddhistisch Dagblad. Het kan nog wel enkele maanden duren voordat alle content weer zichtbaar is.

Moedig voorwaarts!

Joop Hoek, uitgever.

Categorieën: Nieuws
Tags: , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk