Als we eerlijk naar onszelf kijken, moeten we erkennen dat onze geest zich gedraagt als een wilde aap. Als hij de kans krijgt, springt hij voortdurend alle kanten op, dan hierheen, dan daarheen. Hoe kunnen we daar meer beheersing over krijgen? Yoga en meditatie zijn eeuwenoude en beproefde methoden en de behoefte hieraan is nog nooit zo groot geweest. Geen wonder dat miljoenen mensen innerlijke rust zoeken in meditatie.

Maar of we nu mediteren of niet, we hebben allemaal behoefte aan een praktische, eenvoudig te gebruiken handleiding voor de omgang met onze geest. Onverstoorbaar geluk is volgens de uitgever zo’n handleiding. Beide auteurs helpen ons te begrijpen op welke manier meditatie, vriendelijkheid en wijsheid in het dagelijks leven van moment tot moment het verschil kunnen maken.

De uitgever: ‘Als je Onverstoorbaar geluk leest, zul je merken dat het leven van de auteurs in veel opzichten lijkt op dat van jou en mij. Ze praten over twijfels, boosheid en andere gevoelens die wij allemaal kennen, om ons te laten zien hoe we in turbulente momenten overeind kunnen blijven. Hun praktische adviezen over de omgang met het dagelijks leven vermengen zich met hun opmerkelijk heldere en toegankelijke aanwijzingen voor het doorzien van de valkuilen van ons denken.’

Onverstoorbaar geluk. Phakchok Rinpoche & Erric Solomon.
ISBN: 978-94-92995-27-8
NUR: 728
Prijs: € 24,90
Uitvoering: hardcover
Formaat: 15 x 23 cm
Omvang: ca. 280 pagina’s
Oorspronkelijke titel: Radical Happiness
Vertaling: Ananto Dirksen
Verschijnt: 5 oktober 2019
Uitgeverij Samsara – onderdeel van de Ambassade Groep

Categorieën: Boekbespreking, Boeddhisme
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu