‘We hebben allemaal emoties die zich vastgezet hebben in ons brein, die meer dan nodig onze keuzes beïnvloeden. Hoe heerlijk zou het zijn als we die emoties kunnen loskoppelen van de dingen die ze ontlokken? Geen lichte paniek bij het naderen van een tunnel, geen klotsende oksels bij een praatje in het openbaar, geen irrationele bindingsangst en niet meer gespannen bij je ouders op bezoek.’

EFT (Emotional Freedom Techniques) – ook wel tapping genoemd – is volgens de uitgever een simpele en doeltreffende techniek waarbij je je gedachten vestigt op jouw specifieke klacht terwijl je acupunctuurpunten beklopt. Het wordt volgens de uitgever beschouwd als een van de meest succesvolle en effectieve methodes om meer innerlijke rust te ervaren.

Yvonne Toeset is de Nederlandse EFT-autoriteit. Zij laat in innerlijke rust met EFT met eenvoudige instructies zien hoe iedereen zelf met EFT aan de slag kan. Deze herziene klassieker uitnodiging om jezelf te bevrijden van emotionele ballast. Toeset is gecertificeerd EFT-therapeut en -trainer, Master Practitioner Coach en voormalig PA van Karin Bloemen. Zij geeft EFT-opleidingen aan professionals, EFT-workshops en masterclasses. Yvonne is opgeleid als dansdocent en actrice. Ze werkte jarenlang als trainingsactrice en trainster in communicatieve vaardigheden.

AUTEUR: YVONNE TOESET
PAGINA’S: 280
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 978 90 00 35904 2
PRIJS: € 20,00
ISBN E-BOOK: 978 90 00 30237 6
PRIJS E-BOOK: € 11,99
GENRE: PSYCHOLOGIE
IMPRINT: SPECTRUM
Verschijnt 19 maart

 

Categorieën: Boekbespreking
Tags: , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk