De oprichters van The Mindfulness Project in Londen lanceren dit jaar het boek Mindful in de natuur, de opvolger van het mindfulness werkboek Ik ben hier nu.

Met zestig laagdrempelige en speelse oefeningen worden beoefenaars mindful in de natuur geholpen om op een creatieve manier meer aandacht te schenken aan het alledaagse in de natuur, om stil te staan bij jezelf, stress te kanaliseren en om ruimte te creëren voor verwondering, zo prijst de uitgever dit zoveelste boek over mindfulness aan.

‘Een praktisch en aantrekkelijk boek waarmee je iedere dag een mindful moment kunt vinden of creëren. Of je nu in de stad woont of in het coulisselandschap van de Achterhoek. Een boekje dat je alleen of met vrienden en familie kunt gebruiken in alle seizoenen van het jaar want mindful zijn in de natuur is áltijd een geweldig idee.’

The Mindfulness Project is opgericht door de auteurs Alexandra Frey en Autumn Totton. Deze organisatie maakt zich sterk voor een laagdrempelige mindfulness in Londen en het verspreiden van een mindful leefstijl. Daarnaast geven ze seminars en onlinecursussen.

AUTEUR: THE MINDFULNESS PROJECT
AANTAL PAGINA’S: 192
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 978 90 00 36111 3
PRIJS: € 12,50
IMPRINT: SPECTRUM
VERSCHIJNT 8 MAART 2018

 

Categorieën: Mindfulness
Tags: , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk