De Taiwanese politie heeft eind november de boeddhistische meester Kai Hung (29), secretaris-generaal van de Chinese Young Buddhist Association gearresteerd, nadat hij was betrapt op het roken van meth en het organiseren van seksfeesten in zijn kamer in de Chongfo tempel in Taiwan.

Volgens plaatselijke kranten werd de monnik in september uit de Chongfo tempel gezet vanwege zijn gedrags- en religieuze disciplineproblemen. Daarna verhuisde hij naar de nabijgelegen tempel waar hij begon met het organiseren van seksfeesten, wat de andere monniken ertoe aanzette dat te melden.

De politie vond in de kamer van de monnik 19 gram amfetamine, rookpijpen, condooms, anale relaxanten, erectiemedicatie en een fles ‘heilig water’ gevuld met glijmiddel. Ze ontdekten ook twee USB-drives met meer dan 200 gigabyte aan porno, waaronder homoseks video’s met in de hoofdrol de monnik zelf.

In een videoclip ziet men Kai meth roken tijdens een seksuele activiteit met mannen. Hoewel het niet duidelijk was waar en wanneer de video werd gemaakt werd in de oorspronkelijke nieuwsberichten geciteerd dat de monnik een langdurige druggebruiker was die sekseesten hield met andere boeddhisten in de Tongshan tempel, waar hij eerder verbleef.

De monnik gaf toe drugs te gebruiken en seksuele handelingen te filmen, maar ontkende in drugs te handelen. Na het betalen van een borgtocht is hij in afwachting van zijn proces op vrije voeten gesteld.

Bron BNN.

 

Categorieën: Nieuws
Tags: , , ,

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu