Den Haag, dé internationale stad van Vrede & Recht, staat van 18 t/m 21 september volledig in het teken van het Just Peace Festival. Met tal van activiteiten viert Den Haag vier dagen lang de Internationale VN Dag van de Vrede.

Zo kan men tijdens het Just Peace Festival deelnemen aan hardloopwedstrijden en debatten en genieten van muziekoptredens en (foto)tentoonstellingen, of een kijkje nemen bij een aantal internationale organisaties die eenmalig hun deuren voor het publiek openen. Voor kinderen zijn er interactieve workshops en is er een kinderspeurtocht in het Vredespaleis. Het Just Peace Festival is een initiatief van diverse partijen in de stad in samenwerking met de gemeente Den Haag.

De toegang tot de World Press Photo Tentoonstelling is vier dagen lang gratis. Mensen kunnen  deelnemen aan de Vredesloop en genieten van muziekoptredens tijdens o.a. het ONE Festival, Corda Vocale en Peace in the Park. Tijdens de Haagse Internationale Open Dag kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen bij een aantal internationale organisaties die eenmalig hun deuren openen voor het publiek. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten waaronder een kinderspeurtocht in het Vredespaleis, exclusief te bezoeken tijdens het Just Peace Festival.

 

Categorieën: Nieuws, Rechtspraak, Mensenrechten, Politiek
Tags: , , , , ,

Lees ook:

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk