Dit jaar organiseert het Boeddhahuis in Rotterdam voor de derde maal i.s.m. Centrum Djoj het Boeddhafestival. Het thema is Thuiskomen. Tijdens dit festival presenteren verschillende boeddhistische groeperingen zich. Leraren uit deze tradities geven workshops en/of meditaties waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je goed kennismaken met de verschillende stromingen en met wat het boeddhisme te bieden heeft.

Daarnaast zijn er lezingen door bekende boeddhistische sprekers uit het hele land die verschillende onderwerpen zullen uitdiepen. Naast workshops en lezingen is er ook een informatiemarkt waar je meer te weten kunt komen over de verschillende boeddhistische stromingen en waar verkoopkraampjes aanwezig zullen zijn.

Datum en tijd: zondag 28 januari van 10.30 tot 17 uur. Zaal open vanaf 9.30 uur.

Locatie: Centrum Djoj is centraal gelegen in Rotterdam Hillegersberg, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA en staat er om bekend ideaal bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. (Station Noord). Zie ook www.djoj.nl.

Workshop begeleiders / sprekers

◾Jan Geurtz (schrijver, trainer meditatie & spiritualiteit)
◾Han de Wit (leraar Shambala)
◾Marjolijn van Leeuwen (leraar traditie Thich Nhat Hanh)
◾Joost van den Heuvel Rijnders (leraar Inzicht Meditatie)
◾Maurits Hogo Dienske (zenleraar)
◾Helma Jifu Vulink (zenleraar)
◾Floor Rikken (zenleraar)

Aanmelden: https://www.djoj.nl/html/Activity/Festival_Evenement_Expo/Centrum_voor_persoonlijke_groei_ontwikkeling__bewustzijn/CDJO11604/Boeddha_Festival.htm

Lees ook het interview met Marli Lindeboom over het boeddhisme in Rotterdam.

 

Categorieën: Boeddhisme, Boeddhistisch leven
Tags: , , ,

Ochtend- of avondeditie

We hebben een gratis mailinglijst.
Abonneer je op onze ochtend- of avondeditie

Reageren is niet meer mogelijk

Menu